Professionele tekstschrijver: online en offline

Er moet een blog of artikel de deur uit, maar er is geen tijd, nul inspiratie of twijfel over de aanpak? Als professionele tekstschrijver schrijf ik sprekende, inhoudelijke, lekker leesbare teksten over alles en voor iedereen. Online en offline.

Webcontent: onlinezeepkist

IJzersterke webcontent trekt webbezoekers. Je biedt namelijk waardevolle kennis: leuke, boeiende, bruikbare informatie waar lezers voordeel van hebben. Trakteer je lezers dus steeds weer op nieuwe informatieve artikelen en onderhoudende blogberichten. Ik klim voor jou op die onlinezeepkist en schrijf waardevolle content voor je website.

(Online) magazines

Ook je kernwaarden, visie en bedrijfsontwikkelingen wil je delen met je (online) publiek. Ik combineer mijn tekstschrijverscreativiteit met de scherpzinnigheid van de bedrijfsjournalist in bedrijfsverhalen voor (online) corporate magazines. Je boodschap krijgt zo een plek in interessante achtergrondverhalen, interviews, reportages en corporate story’s.

Informatieve teksten

Content draait om het delen van kennis en lezers (doelgroepen) net die informatie te geven waarnaar ze op zoek zijn. Ze willen uitleg, advies en antwoord op hun vragen. Ik ben gespecialiseerd in informatieve teksten en kom snel tot de kern. Een toelichting op een nieuwe functiewaarderingssysteem, tips voor efficiënt verhuizen? Ik zoek het grondig uit, haal de essentie omhoog en schrijf het eenvoudig en luchtig op.

Professionele aanpak

Voordat ik ga schrijven, zetten we de pijlers van je verhaal goed op een rijtje: wat wil jij als zender aan wie vertellen en waarom? Maar we kijken vooral goed naar ontvanger: wat levert de informatie hem op en wat moet de lezer straks denken, vinden, weten of doen? Een professionele aanpak leidt uiteindelijk tot een doelmatig schrijfproces en een messscherp eindproduct.

Redactioneel sterk

Een professionele tekstschrijver die ook thuis is in tekstredactie is dubbele kracht. Tijdens de voorbereiding en het schrijfproces kijk ik als redacteur mee naar mijn eigen teksten. Ik blijf scherp op de inhoud, opbouw, formuleringen en spelling. En alles wat ik vertel, toets ik aan het eindoordeel van degenen om wie het uiteindelijk gaat: de lezers.

Professionele freelancetekstschrijver

Geen inspiratie, schrijftalent of tijd? Ik los het als freelancetekstschrijver voor je op: