Blogberichten laten schrijven

Blogberichten laten schrijven is de manier om je doelgroepen te triggeren en je onlinewaarde te laten stijgen.
Bij je publiek en bij Google.

Bloggen is win-win

Een blog boordevol leuke, praktische en nuttige weetjes en verrassende belevenissen valt op bij je doelgroep. Het is een handige en creatieve manier om je kennis te delen, en je autoriteit en naamsbekendheid te vergroten. Jij staat online in the picture: je bereikt zo een nieuw publiek en met bestaande contacten verstevig je de band. Ook krijgen je lezers  waardevolle informatie. En Google beloont je inspanningen met een hogere plek bij de zoekresultaten.  Een win-winsituatie.

Blog voor je publiek

Stel je klanten en andere belanghebbenden altijd voorop. Help ze als deskundige binnen je vakgebied met jouw content:  geef hun bruikbare, relevante informatie die ze verder brengt. Geef antwoord op prangende vragen, voed ze met kennis. Webbezoekers gaan je waarderen als een loyale kennisdeler en betrouwbare informatiebron en vullen jouw contactformulier in en niet die van de concurrent.

Bloggen met effect: abonnement

Je bent er alleen nog niet als je er soms  een stukje uitgooit. Bloggen heeft pas effect als je zorgt voor een frequente, systematische stroom blogberichten. En als je verhalen je publiek daadwerkelijk wat te bieden hebben. Geen tijd of ideeën? Besteed je blog dan uit aan een goede tekstschrijver.  Ik duik in verhaal en kruip voor je op die onlinezeepkist.  Eenmalig of via een abonnement, zodat je zeker bent  van consistente content.

IJzersterke blogs: blogplan

Een blog dat frequent uitgaat, vraagt om een systematische aanpak met een weldoordacht plan voor de inhoud.  Samen maken we daarom een blogplan. Dat gaat wat verder dan doel en doelgroep bepalen. Het is een matrix waarin we de pijlers van je organisatie, brancheontwikkelingen, trends en mogelijke onderwerpen vastleggen. Zo  kunnen we  vooruitwerken en hebben we altijd een pakkend onderwerp paraat. Ook ontstaat er een frisse variëteit in genres en thema’s. Dat gaan bloglezers waarderen.

Blogberichten: je onlinezeepkist:

  • Frequent en systematisch online publiceren.
  • Relevante verhalen die boeien en binden.
  • Prettig leesbaar en in foutloos Nederlands.